Stalen deuren

TAATS, SCHARNIER en SCHUIF​

Een stalen deur naar wens

Een stalen deur op maat geheel naar jouw wens. Denk aan alle RAL-kleuren poedercoating, verschillende kleuren veiligheidsglas, handgrepen en liggers. Alles in de hoogste kwaliteit en met oog voor detail.

Handgrepen & liggers

handgrepen en liggers naar keus

Alle stalen deuren worden door ons op maat gemaakt en ingemeten. Hierdoor zijn de maten en plaats van de handgrepen en liggers geheel naar eigen wens in te vullen.

Kleur poedercoating

jouw deur in elke ral kleur

Een stalen deur hoort zwart te zijn? Integendeel zelfs! Door het poedercoaten van onze stalen deuren, kan elke deur in de gewenste RAL-kleur worden gecoat. Dit is een zeer sterke coating waar de kleur niet van vervaagd. Het coaten kan in mat, glans en fijn structuur.

kleur veiligheidsglas

verschillende kleuren glas

Standaard worden de deuren of kozijnen uitgevoerd met transparant veiligheidsglas. Dit word ook wel gelaagd glas genoemd, om verwondingen te voorkomen mocht het glas breken. Bronze, donker, helder of melkglas het kan allemaal bij ons! Kies een van deze glassoorten of vraag naar eventuele andere mogelijkheden. Door deze verschillende soorten glas krijgt jouw stalen deur een hele andere uitstraling.

een deur in 4 stappen

Onze werkwijze

01

afspraak

Maak een afspraak en kom langs op kantoor.

02

inmeten

Na het bespreken van de wensen gaan wij meten.

03

productie

Het voorwerk is gedaan, de productie kan beginnen.

04

montage

Nu de productie gereed is, is het tijd voor de montage.